Hottotkids

Wil je meer weten over de Hot Tot Formule?

Een ‘Hot Tot’ is een sociaal, zelfverzekerd en stijlvol kind. Het respecteert zijn/haar medemens en draagt bij aan een leefbare toekomst op aarde.

Deze luxe lijn van haarverzorgingsproducten is gemaakt met milde ingrediënten voor het stileren van kinderkapsels.

 

Anatomie van een ‘HOT TOT’:

  • Zelfverzekerd
  • Stijlvol
  • Vrijgevig
  • Zorgzaam

 

De Hot Tot-collectie creëert een nieuwe trend in de kappersbranche en staat aan de wieg van de allernieuwste innovatie in haarverzorging; Hot Tot is specifiek ontworpen voor de unieke structuur van kinderhaar.

Hot Tot geeft een stijlvolle verandering door professionele haarverzorgingsproducten.

Een baby brengt grote veranderingen met zich mee voor iedere kersverse ouder. In een goed georganiseerd leven ​​komt plotseling een zekere mate van onvoorspelbaarheid. En heel veel nieuwe gebeurtenissen.

Hoewel onze haarverzorgingsproducten zijn gemaakt voor het haar van kleine kinderen, is ons merk een liefdesbrief voor stijlvolle ouders.  Onze eenvoudige maar verfijnde verpakking kan met trots worden getoond in een chique luiertas of de badkamer.

De kenmerkende geur van Hot Tot is zoet, zacht en zuiver; perfect voor kleintjes van alle leeftijden.

 

1 Hypoallergeen. 2 Diervriendelijk. 3 In water oplosbaar. 4 Geen Soya,Gluten,noten of Lactose. 5 Huidverzorgingstechnologie .6 GMO-Vrij .7 Kinderartsen en dermatologisch getest

 

 

Schoonheid is slechts decoratie.

 

Hot Tot is meer dan een mooi product dat opvalt tussen andere haarverzorgingsproducten.

 

Hot Tot omarmt veiligheid en innovatie.

 

Hot Tot werkt nauw samen met de meest gerespecteerde wetenschappers om producten te ontwikkelen die goed zijn voor kinderen.

 

Hot Tot wordt, klinisch getest op veiligheid.

 

Hot Tot wordt nooit getest op dieren. Hot Tot is een diervriendelijk bedrijf en is geregistreerd bij zowel PETA als Leaping Bunny.

 

Hot Tot is milieubewust, gebruikt alleen biologisch afbreekbare verpakkingen en ingrediënten

 

Wij geloven dat niemand te jong is om er goed uit te zien.

Onze haarverzorgingsproducten stimuleren creativiteit en verbeteren zelfrespect, must-haves voor elke goede dag.

 

Hot Tot legt de lat hoog, in de hoop de industrienormen te verbeteren voor een betere toekomst.

Net als onze huid verandert ons haar naarmate we ouder worden. Kinderhaar verschilt van het volwassenhaar in chemie, structuur, kleur en dichtheid. Fysieke veranderingen vinden plaats vóór de puberteit. Hoewel onze producten door iedereen kunnen worden gebruikt, zijn de formules van Hot Tot speciaal ontworpen voor optimale prestaties met betrekking tot het unieke haar van het kind.