Hottotkids

Hot Tot gebruikt een groot percentage gecertificeerde biologische ingrediënten en hun producten zijn gemaakt in een NOP (Natural Organic Program) en NSF/ANSI (American National Standards Institute) gecertificeerde biologische faciliteit.

Onze producten zijn uitgebreid getest om veiligheid en efficiëntie te garanderen. Terwijl sommige worden aanbevolen voor kinderen van 2-10 jaar, is deze suggestie strikt gebaseerd op de generalisatie dat ouders van zuigelingen de voorkeur geven aan formules die lichter zijn. We hebben verschillende items in onze lijn die speciaal voor baby’s zijn gemaakt vanwege hun lichte en zachte eigenschappen. Onze producten kunnen echter op elke leeftijd worden gebruikt, maar werken mogelijk niet zoals bedoeld voor gebruikers buiten onze voorgestelde leeftijdscategorieën.

Onze producten zijn gefabriceerd door een van de toonaangevende cosmetische bedrijven en zijn met liefde gemaakt in de VS!

Nooit! We houden van onze harige vrienden en doen niet aan enige vorm van dierproeven! Verder doen we geen zaken met iemand die dat wel doet! Hot Tot is trots gecertificeerd door PETA en The Leaping Bunny.

De term ‘geur’ wordt vaak gebruikt om ongewenste gifstoffen in reguliere producten te verhullen, hoewel dit niet bij ons het geval is. Onze kenmerkende geur is geïnspireerd door de Cabbage Patch Doll en is gecertificeerd ftalaatvrij. Wij geloven in volledige openbaarmaking en vermelden geurcomponenten per Europese etiketteringsvereisten (veel strenger dan die in de VS) op onze Amerikaanse producten om ervoor te zorgen dat onze gebruikers vertrouwen hebben in de veiligheid van onze formules. Verder bevat onze site een complete woordenlijst voor ingrediënten om elk giswerk dat ouders kunnen hebben te elimineren!

Ja! Hoewel de FDA honderden onderzoeken heeft geëvalueerd en heeft geconcludeerd dat BPA veilig is op zeer lage niveaus, houden wij het liver veilig dan dat we later sorry moeten zeggen. Geen BPA bij ons!

Ja! We gebruiken PET-plastic dat zeer duurzaam is en het is het meest gerecyclede plastic in de VS Onze formules zijn ook volledig biologisch afbreekbaar!

Om de bestellingen te verzenden maken wij gebruik van PostNL. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag al geleverd. Ben je niet thuis? Dan wordt je bestelling afgeleverd bij de buren. Wanneer je dit niet wilt kun je dit aangeven tijdens het bestelproces onder “Instructies voor Hot Tot Kids”.

De verzendkosten bedragen € 2,95 indien je een bestelling thuis laat bezorgen. Wanneer je voor een bedrag van €45 of meer besteld, zijn er geen verzendkosten.

De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.

Ja, je ontvangt direct na je order een bevestiging van je bestelling per e-mail.

Ja, dat is zeker mogelijk. Vlak na het plaatsen van een bestelling ontvang je de orderbevestiging. Wanneer je order verwerkt is en klaar ligt voor PostNL, ontvang je de verzendbevestiging. Niet veel later ontvang je een e-mail met de tracking informatie.

Bestel je op een werkdagen voor  17:00 uur ? Dan wordt je bestelling binnen twee werkdagen thuis bezorgd.

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Ja, wij doen hier absoluut niet moeilijk over. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachtingen kun je het aankoopbedrag terugkrijgen of kiezen voor een nieuw product.

Omdat wij de bestellingen erg snel verwerken (meestal binnen een half uur) is het lastig om je bestelling te annuleren. Je kunt het altijd proberen door contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt de producten uiteraard wel retourneren.

Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@hottotkids.nl met een omschrijving over jouw klacht. Wij zullen deze e-mail binnen 3 werkdagen beantwoorden en zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen. Je kunt je klacht ook melden via het Europese online geschillenplatform (ODR) op https://webgate.ec.europa.eu/odr/ of voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). De klachten mogen betrekking hebben op onze producten en onze dienstverlening.

Natuurlijk kan het zijn dat u een andere vraag hebt die hier niet tussen staat. U kunt uw vragen daarom ook per mail via klantenservice@hottotkids.nl of telefonisch aan ons stellen. Wij helpen u daar graag verder.