Hottotkids

Verzenden & Betalen

Elke bestelling die je voor 17:00 uur plaatst op een werkdag, wordt de volgende dag al door ons verzonden viaPostNL. U ontvangt de bestelling dan binnen 2 á 3 werkdagen. Bestel je voor een bedrag van boven de €45? Dan verzenden wij de bestelling gratis op. Anders betaal je €2,95 voor de verzendkosten. Alle prijzen die getoond worden op onze website zijn inclusief BTW.

Op feestdagen worden er geen pakketten geleverd door PostNL. Het pakket zal de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd.

Niet thuis?
Ben je niet thuis op het moment van afleveren? Dan kan het pakket bij de buren worden afgeleverd of PostNL probeert het pakket de eerstvolgende werkdag nog een keer af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL punt geleverd worden, waar je het pakket vervolgens kunt afhalen. PostNL zal dit melden d.m.v. een briefje in de brievenbus. Ook in de online trackinggegevens is terug te vinden waar het pakket wordt afgeleverd.

Bezorgproces

Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, worden de producten de volgende dag verzonden. Wij zorgen dat je de levering nauwkeurig in de gaten kunt houden. Dat doen wij door je constant op de hoogte te houden:

  1. Direct na bestelling (Orderbevestiging)
    Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de orderbevestiging.
  2. Verzendbevestiging (Track&Trace gegevens)
    Wanneer wij jouw order hebben verwerkt en verzonden, ontvang je weer een e-mail met de tracking gegevens van jouw zending.

 

Betaalmogelijkheden

Wij proberen zo veel mogelijk betaalmogelijkheden aan te bieden. Op dit moment kun je gratis afrekenen via de volgende betaalmethodes:

 Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis

 

iDEAL (meest gebruikt)
Via iDEAL kun je kiezen uit de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Deze betaalmethode is gratis. Wanneer je kiest voor iDEAL wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.